מתכון טארט בצק עלים ותפוחים | השף הלבן

טארט בצק עלים ותפוחים

מחפשים קינוח מרשים ומהיר הכנה? בואו להכין בכמה דקות טארט תפוחים יפיפה וטעים

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט בצק עלים ותפוחים
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1 יחידה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 4 תפוחי גראנד סמית
  • 50 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 10 כפיות סוכר לבן
  • דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

     קורצים מהבצק עלים 10 עיגולים בקוטר 10 ס"מ. מסדרים לתוך תבנית אפייה כשנייר אפייה מעליה.

  • 02.

     חותכים את התפוחים מכל 4 צדדיו, וחותכים כל חלק למניפות דקות.

  • 03.

    מסדרים את התפוחים בצורה מעגלית מעל הבצק עלים, מורחים מעל חמאה מומסת ולפזר מעל ככפית סוכר לבן.

  • 04.

    אופים בטמפרטורה של 180 מעלות כ- 30 דקות עד שהבצק זהוב בתחתית, והתפוחים מקורמלים מעט למעלה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    כשהטארט יוצא מהתנור מזרזפים מעט דבש, למראה מבריק יותר וגם למתן מתיקות. • לאופציה פרווה- מחליפים את בצק העלים חמאה בבצק עלים פילאס תורכי של "מעדנות". מורידים את כמות החמאה לחלוטין, ומברישים מעט שמן סויה או קנולה מעל התפוחים במקום החמאה.

הכנת? כאן מדרגים
(365)