בראוניז פירות יער - טעים וקל להכנה | השף הלבן

בראוניז פירות יער

עלינו על השילוב המושלם בין שוקולד לפירות יער: בראוניז שוקולדיים, נימוחים ומושחתים עם טוויסט של פירות יער. אצלנו המתכון הזה כבר הפך לקבוע

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז פירות יער
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 10 יחידות:

  • 1 שקית לקט פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 220 גרם חמאה
  • 220 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית וניל
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מערבבים שקית פירות יער עם סוכר חום ומניחים ל-10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    בסיר ממיסים יחד שוקולד מריר עם חמאה וסוכר לבן תוך כדי ערבוב

  • 04.

    מסירים מהאש ובוחשים את הביצים אל תערובת השוקולד אחת אחת, מקפלים את הקמח והקקאו אל התערובת

  • 05.

    מוסיפים חצי מכמות השוקולד צ'יפס וחצי כוס פירות יער ומקפלים.

  • 06.

    מעבירים לתבנית בינונית ומקשטים מעל עם שוקולד צ'יפס ופירות יער

  • 07.

    אופים 25-30 דקות ומצננים

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    מקפיאים לאחר הצינון לשעה לפני שפורסים לקוביות

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.