עוגת גבינה קרה כשרה לפסח עשירה בקצפת ושוקולד | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה כשרה לפסח

עוגה לפסח

מאת: אביבה קסלר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה כשרה לפסח

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ:

  • 200 גרם עוגיות יין כשרות לפסח
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס מים קרים
  • 5 כפיות ג'לטין
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס חלב
  • 150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס
  • 11/2 כוסות שמנת מתוקה מוקצפת
  • לקישוט 100 גרם שוקולד חלב מגורר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיס:

  • 02.

    במעבד מזון מערבבים עוגיות וחמאה עד לתערובת פירורית.

  • 03.

    משטחים התערובת בתבנית 26 של פאי. מקררים במקפיא כ10 דקות. לתערובת הגבינה:

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    שופכים מים וג'לטין לכלי מחכים דקה, מכניסים למיקרוגל ל-20-40 שניות עד שהג'לטין נמס. מקררים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מערבבים במיקסר גבינה, סוכר, חלב, מוסיפים ג'לטין קר ומחלקים ל 2 קערות.

  • 06.

    מוסיפים לקערה ראשונה שוקולד מריר מומס, לקערה שנייה שוקולד לבן מומס.

  • 07.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים חצי לשוקולד השחור, חצי לשוקולד הלבן.

  • 08.

    את תערובת השוקולד המריר שופכים על הבסיס של העוגה ומקררים בפריזר 10 דקות עד שיתקשה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    בזהירות שופכים מעל את התערובת הלבנה.

  • 10.

    מכסים ומכניסים למקרר עד למחרת.

  • 11.

    מקשטיםעם שוקולד מגורר, ניתן לאבק מעט עם קקאו.

הכנת? כאן מדרגים
(73)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.