עוגת גבינה נוטלה
שמחברים נוטלה וגבינה לעוגת שכבות הילדים לא יפסיקו לחייך למעדן המלבב ולעונג בחיך
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ:
- 150 גרם חמאת תנובה מומסת (אך לא לוהטת)
- 1/4 כוס נוטלה
- 2 ביצים גדולות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- גביע גבינת שמנת (בערך 230 גרם) מסקרפונה השף הלבן או גבינת נפוליאון
- 3 כפות סוכר
- 2 ביצים גדולות
- 1/3 כוס נוטלה
- 100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כפית דבש
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
-
03.
שופכים לתבנית ומניחים בצד.
-
04.
מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד שנוצרת אחידות
-
05.
שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים לחלוטין.
-
07.
מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו מערבבים ומצפים את העוגה
הכנת? כאן מדרגים