מתכון עוגת גבינה ופרורים | השף הלבן

עוגת גבינה ופרורים

עוגת גבינה ללא אפייה

מאת: אוראל טלקר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה ופרורים

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס
  • 250 גרם פירורי ביסקווטים
  • 150 גרם חמאה
למלית
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • קליפת לימון מגוררת
  • 1/2 שקית ג'לטין
  • 1/4 כוס מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.

  • 02.

    מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת.

  • 03.

    משאירים בצד את שאר הפירורים לקישוט.

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.

  • 05.

    מערבלים את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה תוך הוספת קליפת הלימון.

  • 07.

    ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.

  • 08.

    מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 09.

    יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.

  • 10.

    יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.

  • 11.

    מפזרים את הפירורים שנשארו מעל העוגה.

  • 12.

    מצננים במקרר למספר שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(54)