עוגת גבינה ופרורים
עוגת גבינה ללא אפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
לבסיס
- 250 גרם פירורי ביסקווטים
- 150 גרם חמאה
למלית
- 2 שמנת מתוקה
- 1 חבילה פודינג וניל
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- קליפת לימון מגוררת
- 1/2 שקית ג'לטין
- 1/4 כוס מים רותחים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
-
02.
מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת.
-
03.
משאירים בצד את שאר הפירורים לקישוט.
-
04.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
-
05.
מערבלים את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה תוך הוספת קליפת הלימון.
-
07.
ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
-
08.
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
-
09.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
-
10.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.
-
11.
מפזרים את הפירורים שנשארו מעל העוגה.
-
12.
מצננים במקרר למספר שעות.
הכנת? כאן מדרגים