עוגת גבינה אפויה עם קצפת
עוגת גבינה אפויה מגבינה לבנה ושמנת חמוצה עם ציפוי קצפת שתוכלו להכין בחצי שעה של עבודה ולקשט עם פירורי שוקולד מריר – מתכון מומלץ לחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 / תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:
- 3 גבינה לבנה 5%
- 1 שמנת חמוצה
- 6 ביצים
- 1/2 1 כוס סוכר
- 3 כפות קמח
- 1 סוכר וניל
לקצפת:
- 1 שמנת מתוקה
- כוס חלב
- אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר
-
02.
את החלמונים בקערה מערבבים עם הגבינה, קמח וסוכר וניל ומוסיפים בהדרגה את הבלילה לחלבונים.
-
03.
מערבבים היטב עד שהתערובת מקבלת צבע אחיד.
-
04.
אופים בתנור בחום של 200 למשך 20 דקות, מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים למשך 40 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
05.
משאירים את העוגה בתנור שהוא כבוי למשך כשעה.
-
06.
מקציפיםאת השמנת, החלב והפודינג לקצפת. מכסים את העוגה, כשהיא קרה, עם הקצפת.
-
07.
מגרדים מעל העוגה שוקולד מריר.
הכנת? כאן מדרגים