עוגת גבינה אפויה עם קצפת – מתכון לעוגה אהובה במיוחד | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה עם קצפת

עוגת גבינה אפויה מגבינה לבנה ושמנת חמוצה עם ציפוי קצפת שתוכלו להכין בחצי שעה של עבודה ולקשט עם פירורי שוקולד מריר – מתכון מומלץ לחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה עם קצפת

המרכיבים ל12 / תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

  • 3 גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 6 ביצים
  • 1/2 1 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
  • 1 סוכר וניל
לקצפת:
  • 1 שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר

  • 02.

    את החלמונים בקערה מערבבים עם הגבינה, קמח וסוכר וניל ומוסיפים בהדרגה את הבלילה לחלבונים.

  • 03.

    מערבבים היטב עד שהתערובת מקבלת צבע אחיד.

  • 04.

    אופים בתנור בחום של 200 למשך 20 דקות, מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים למשך 40 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    משאירים את העוגה בתנור שהוא כבוי למשך כשעה.

  • 06.

    מקציפיםאת השמנת, החלב והפודינג לקצפת. מכסים את העוגה, כשהיא קרה, עם הקצפת.

  • 07.

    מגרדים מעל העוגה שוקולד מריר.

הכנת? כאן מדרגים
(262)