עוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח

עוגת גבינה הדרת לפסח ללא שימוש בקמח

מאת: נילי רזיאל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח

המרכיבים ל12 מנות / תבנית פאי בגודל 28 ס״מ:

  • 750 גרם גבינת עזים (רצוי עד 5%)
  • 1 כוס סוכר חום
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 יוגורט עזים
  • 4 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה/פודינג איסטנט וניל
  • 2 כפות אבקת חרובים מנופה
  • 1 כף גרד לימון ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממיםתנור לחום 180 מעלות.לאחר מכן, מקציפים את החלבונים והסוכר עד שנוצר קצף חזק.

  • 02.

    בקערה גדולה שמים גבינה, יוגורט, חלמוני ביצה, קורנפלור, אבקת חרובים, וגרד לימון. מאחדים לכדי תערובת אחידה עם מיקסר ידני/רגיל.

  • 03.

    מקפלים את הקצף לתערובת הגבינות בתנועת קיפול אחידות מבלי לשבור את הקצף.

  • 04.

    שמים בתבנית בתנור חם.

  • 05.

    אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מנמיכים ל160 מעלות עד גמר האפייה. (לא לפתוח תנור-להשאיר עוד 1/2 שעה לפחות או עד קרור). לשמור בקרור מכוסה בנילון נצמד. ניתן להגיש עם מעט רוטב חרובים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(121)