מתכון לעוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח
עוגת גבינה הדרת לפסח ללא שימוש בקמח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות / תבנית פאי בגודל 28 ס״מ:
- 750 גרם גבינת עזים (רצוי עד 5%)
- 1 כוס סוכר חום
- 6 ביצים מופרדות
- 1 יוגורט עזים
- 4 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה/פודינג איסטנט וניל
- 2 כפות אבקת חרובים מנופה
- 1 כף גרד לימון ירוק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממיםתנור לחום 180 מעלות.לאחר מכן, מקציפים את החלבונים והסוכר עד שנוצר קצף חזק.
-
02.
בקערה גדולה שמים גבינה, יוגורט, חלמוני ביצה, קורנפלור, אבקת חרובים, וגרד לימון. מאחדים לכדי תערובת אחידה עם מיקסר ידני/רגיל.
-
03.
מקפלים את הקצף לתערובת הגבינות בתנועת קיפול אחידות מבלי לשבור את הקצף.
-
04.
שמים בתבנית בתנור חם.
-
05.
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מנמיכים ל160 מעלות עד גמר האפייה. (לא לפתוח תנור-להשאיר עוד 1/2 שעה לפחות או עד קרור). לשמור בקרור מכוסה בנילון נצמד. ניתן להגיש עם מעט רוטב חרובים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים