עוגת תפוחים קלה ונהדרת – מתכון פשוט עם טעם של בית | שף לבן

עוגת תפוחים קלה – מתכון פשוט שתמיד מצליח

עוגת תפוחים קלה ונהדרת – מתכון פשוט עם טעם של בית.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים (פרווה)

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 5-6 תפוחי עץ מכל סוג שרוצים
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם אגוזים (אם אוהבים)
  • 3 כפות קינמון (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
לבלילת הבצק:
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    את התפוחים פורסים לפרוסות דקות מוסיפים את הסוכר, האגוזים, והקינמון, ומשטחים בתבנית אפיה משומנת.

  • 02.

    שמים את כל חומרי בלילת הבצק בקערה ומערבבים היטב.

  • 03.

    את כל החומרים מערבבים ביחד טוב טוב, ואז יוצקים מעל לתערובת התפוחים בתבנית.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בבצק יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(731)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.