מתכון עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית | השף הלבן

עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית

עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית, מתכון כיפי שיביא לכם הרבה מחמאות.

מאת: חיה אילונה דר
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית
צילום: חיה אילונה דר

המרכיבים ל 10:

תבנית 24 או 2 אינגליש קייק
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס שמן
  • גרד מתפוז ולימון
  • 3 כוסות שקדים טחונים דק
  • כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    משמנים את התבנית ומפזרים עליה חופן מהשקדים הטחונים ומנערים את השאריות.

  • 03.

    מקציפים את הביצים והסוכר במשך 5 דקות עד שנוצרת תפיחה צהבהבה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מערבבים את המיץ והשמן, יוצקים לקצף ומערבבים לסירוגין עם השקדים עד שנוצרת בלילה אחידה.

  • 05.

    מוסיפים את גרד התפוז.

  • 06.

    יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 07.

    מצננים על רשת צינון היטב והופכים את העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(247)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.