עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית
עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית, מתכון כיפי שיביא לכם הרבה מחמאות.
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: חיה אילונה דר
המרכיבים ל10:
תבנית 24 או 2 אינגליש קייק
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כוס שמן
- גרד מתפוז ולימון
- 3 כוסות שקדים טחונים דק
- כפית אבקת אפייה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
משמנים את התבנית ומפזרים עליה חופן מהשקדים הטחונים ומנערים את השאריות.
-
03.
מקציפים את הביצים והסוכר במשך 5 דקות עד שנוצרת תפיחה צהבהבה.
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים את המיץ והשמן, יוצקים לקצף ומערבבים לסירוגין עם השקדים עד שנוצרת בלילה אחידה.
-
05.
מוסיפים את גרד התפוז.
-
06.
יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מצננים על רשת צינון היטב והופכים את העוגה.
הכנת? כאן מדרגים