עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית
עוגת שקדים ותפוזים קלילה ועסיסית, מתכון כיפי שיביא לכם הרבה מחמאות.
							60 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: חיה אילונה דר
						
					
				
			המרכיבים ל 10:
									תבנית 24 או 2 אינגליש קייק
								
															- 5 ביצים
 - 3/4 כוס סוכר
 - 3/4 כוס מיץ תפוזים
 - 1/2 כוס שמן
 - גרד מתפוז ולימון
 - 3 כוסות שקדים טחונים דק
 - כפית אבקת אפייה
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל-160 מעלות.
 - 
								02.
								
משמנים את התבנית ומפזרים עליה חופן מהשקדים הטחונים ומנערים את השאריות.
 - 
								03.
								
מקציפים את הביצים והסוכר במשך 5 דקות עד שנוצרת תפיחה צהבהבה.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
מערבבים את המיץ והשמן, יוצקים לקצף ומערבבים לסירוגין עם השקדים עד שנוצרת בלילה אחידה.
 - 
								05.
								
מוסיפים את גרד התפוז.
 - 
								06.
								
יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								07.
								
מצננים על רשת צינון היטב והופכים את העוגה.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

