עוגת בננות - בשילוב יוגורט עיזים ומייפל | השף הלבן

עוגת בננות

עוגה בחושה ועסיסית שמכינים בקלי קלות ברבע שעה של עבודה עם טעמים עדינים של בננות, מייפל ויוגורט עיזים שמוסיף רכות נהדרת – נשנוש טעים לכל שעה ביום

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות
  • 3 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 150 מ"ל (3/4 כוס) שמן
  • 1 מיכל יוגורט עיזים פיראוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
  • 2 כפיות (שקית) אבקת אפייה
  • 50-60 גרם אגוזי פקאן קצוצים
גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, סוכר, מייפל, שמן, יוגורט עיזים, וניל ומלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים את הבננות המרוסקות וטורפים.

  • 04.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים אגוזים קצוצים ומקפלים לתערובת אחידה בעזרת לקקן, רק עד שהתערובת אחידה.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות משומנות ואופים במשך כ-35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.