מתכון עוגת בננות ומייפל | השף הלבן

עוגת בננות ומייפל

עוגה בחושה אוורירית הכוללת בננות ומצופה בסירופ מייפל, מנה אחרונה נהדרת לארוחה חגיגית

מאת: אורטל עזרא
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות ומייפל

המרכיבים ל 2-3 תבניות אינגליש-קייק:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר חום
  • חצי כוס שמן
  • 2 שקיות של סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ו-1/2 כוסות קמח לבן
  • 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • קינמון
  • סירופ מייפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקפיצים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד) עם הסוכר הלבן והסוכר ונילעד לקבלת קרם אחיד וחלק.מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה מקציפים עוד כמה שניות.

  • 02.

    מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות, נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש (חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מייד עם הוצאת העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.