עוגת בננות ומייפל
עוגה בחושה אוורירית הכוללת בננות ומצופה בסירופ מייפל, מנה אחרונה נהדרת לארוחה חגיגית
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2-3 תבניות אינגליש-קייק:
- 4 ביצים
- כוס סוכר חום
- חצי כוס שמן
- 2 שקיות של סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ו-1/2 כוסות קמח לבן
- 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
- חופן אגוזי מלך שבורים גס
- קינמון
- סירופ מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
מקפיצים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד) עם הסוכר הלבן והסוכר ונילעד לקבלת קרם אחיד וחלק.מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה מקציפים עוד כמה שניות.
-
02.
מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.
-
04.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות, נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש (חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש).
טיימר מופעל
-
05.
מייד עם הוצאת העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.
הכנת? כאן מדרגים