קפה אייריש קרים צ'אי לאטה
כשאייריש קרים פוגש תבלינים חמים של צ'אי מסאלה – נוצר משקה מענג שלא תשכחו. משקה קפה מומלץ ליום חורפי מתחת לפוך!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי TivonEat
עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat
המרכיבים למנה אחת:
מצרכים
- ½ 1 כוסות משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
- 1-2 שוט אספרסו
- חצי כפית כל מרכיב: קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, אניס
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר קטן מביאים לרתיחה תבלינים, אספרסו ווכוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
-
02.
במקציף חלב מקציפים חצי כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
-
03.
מעבירים את תכולת הסיר לכוס
-
04.
מוסיפים את המשקה המוקצף
-
05.
מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים חם ומהביל!
הכנת? כאן מדרגים