קפה אייריש קרים צ'אי לאטה | השף הלבן

קפה אייריש קרים צ'אי לאטה

כשאייריש קרים פוגש תבלינים חמים של צ'אי מסאלה – נוצר משקה מענג שלא תשכחו. משקה קפה מומלץ ליום חורפי מתחת לפוך!

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אייריש קרים צ'אי לאטה
צילום: שקמה יעקבי TivonEat עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים
  • ½ 1 כוסות משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 שוט אספרסו
  • חצי כפית כל מרכיב: קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, אניס

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מביאים לרתיחה תבלינים, אספרסו ווכוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE

  • 02.

    במקציף חלב מקציפים חצי כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE

  • 03.

    מעבירים את תכולת הסיר לכוס

  • 04.

    מוסיפים את המשקה המוקצף

  • 05.

    מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים חם ומהביל!

הכנת? כאן מדרגים
(1)