פינה קולדה מנגו- סמודי בול | השף הלבן

פינה קולדה מנגו – סמודי בול

ענבר חוברה משתפת אותנו בסוד איך מכינים סמודי פינה קולדה בקלות על בסיס חלב עזים

מאת: ענבר חוברה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פינה קולדה מנגו - סמודי בול

המרכיבים ל2 מנות:

לסמודי:
  • כוס אננס קפוא של סנפרוסט
  • כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
  • 1/4-1/2 כוס חלב עיזים
  • חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
  • כפית מאקה
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אבקת וניל
לציפוי לכל קערה:
  • רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
  • 3 כפות שיבולת שועל
  • חופן דובדבנים מיובשים
  • כפית זרעי צ׳יה
  • לקישוט - עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את כל חומרי הסמודי לבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה).

  • 02.

    מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)