פינה קולדה מנגו – סמודי בול
ענבר חוברה משתפת אותנו בסוד איך מכינים סמודי פינה קולדה בקלות על בסיס חלב עזים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
לסמודי:
- כוס אננס קפוא של סנפרוסט
- כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
- 1/4-1/2 כוס חלב עיזים
- חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
- כפית מאקה
- 1/4 כפית קינמון
- 1/4 כפית אבקת וניל
לציפוי לכל קערה:
- רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
- 3 כפות שיבולת שועל
- חופן דובדבנים מיובשים
- כפית זרעי צ׳יה
- לקישוט - עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את כל חומרי הסמודי לבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה).
-
02.
מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה.
הכנת? כאן מדרגים