מתכון סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי | השף הלבן

סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סחלב קר בסירופ מי ורדים ופיסטוק חלבי

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 שקיות אבקת סחלב מוכן ( 112 גרם ביחד )
  • 2 כוסות חלב תנובה
  • 2 מכלים שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
לסירופ מי ורדים:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית תמצית מי ורדים
לעיטור:
  • 80 גרם פיסטוק חלבי מקולף קלוי וקצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופןההכנה:

  • 02.

    שמים את אבקת הסחלב בסיר מוסיפים חלב ושמנת ובוחשים. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי בחישה רצופה בעזרת מטרפה ידנית 5 דקות. מסירים מהאש ויוצקים לגביעי זכוכית. מצננים מספר שעות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    שמים בסיר קטן סוכר ומים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים על להבה נמוכה עד שהסירופ מסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים מי ורדים, מערבבים, מצננים ומקררים היטב.

  • 04.

    לפני ההגשה, יוצקים על הסחלב הקר מעט מהסירופ מעטרים בפיסטוק חלבי ומגישים. לגיוון - אפשר לעטר את המנה בצימוקים בהירים מושרים בברנדי למשך שעתיים.

הכנת? כאן מדרגים
(116)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.