משקה אוזו, יוגורט ומי זאהר
מחפשים את משקה הקיץ האולטימטיבי? אביבית פריאל, השפית של מסעדת אוזריה חולקת איתנו את המתכון הסודי שלה למשקה אוזו משודרג ומרענן
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל1:
- 1 מנה (60 מ"ל) אוזו
- 1/2 כוס יוגורט עיזים לשתיה "פיראוס"
- 1/4 כוס מי סוכר
- 1/2 כפית מי זאהר (לא תמצית!)
- 10 עלי נענע
- קרח
הוראות הכנה:
-
01.
משקשקים היטב את כל המרכיבים ומעבירים לכוס היי-בול, מקשטים בענף נענע.
-
02.
למי סוכר:
-
03.
מרתיחים 2 כוסות סוכר עם 2 כוסות מים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דק' על להבה נמוכה. מצננים.
הכנת? כאן מדרגים