יין חם עם פרי הדר
משקה אלכוהולי חורפי מושלם לאירוח
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 750 מ"ל יין אדום יבש
- 150 מ"ל יין פורט
- 75 מ"ל ברנדי
- 75 מ"ל ליקר טריפל סק
- 2 מקלות קינמון
- עלה דפנה
- 4 נעצי ציפורן
- 2 כפות סוכר חום
- גרגרי רימון
- 2 תפוזים פרוסים דק
- 2 לימונים פרוסים דק
- עלי נענע לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים, תוך כדי ערבוב, על אש נמוכה את כל המרכיבים חוץ מהנענע, עד שריח היין נמוג. חשוב לזכור – לא להרתיח!
-
02.
מסירים מהאש, ממתינים 15 דקות, מוסיפים את הנענע ויוצקים את היין לכוסות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים