מתכון דקירי מנגו נענע | השף הלבן

דקירי מנגו נענע

דקירי מנגו נענע

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דקירי מנגו נענע

המרכיבים ל2 מנות:

  • 45 מ"ל רום
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • 50 מ"ל מי סוכר
  • 2 פלחי מנגו
  • 5 עלי נענע
  • 30 מ"ל מרטיני רוסו
  • 5-6 קוביות קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בבלנדר מערבלים רום, מיץ לימון, מי סוכר, פלחי מנגו, עלי נענע וקרח עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 02.

    מוזגים לכוס קוקטייל, מציפים במרטיני רוסו מעל ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(75)