משולשים מתוקים לצד רוטב וניל
בצק פריך סודי עם גבינת מסקרפונה מטוגן, הופך לעוגיה מושלמת בצורת משולש ומעליה רוטב וניל נהדר עם שמנת להקצפה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: אינס ואפיק
המרכיבים ל10-12:
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה השף הלבן
- 2 ביצים
- 1 כף קליפת לימון מגוררת
- 4 כוסות קמח תופח
- שמן קנולה לטיגון
מצרכים לרוטב:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% או 32% "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 150 גרם שוקולד לבן
הוראות הכנה:
-
01.
לשים יחד את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב) לבצק אחיד.
-
02.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר ל- 10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
על משטח מקומח מרדדים מחצית מהבצק לעלה עגול בעובי של כ- 1/2 ס"מ ומחלקים למשולשים שווים.
-
04.
מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
-
05.
הכנת הרוטב: ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל או על באן מארי את השמנת, אבקת הסוכר, תמצית הוניל והשוקולד הלבן ומגישים ליד.
הכנת? כאן מדרגים