משולשים מתוקים לצד רוטב וניל - עוגיות נפלאות | השף הלבן

משולשים מתוקים לצד רוטב וניל

בצק פריך סודי עם גבינת מסקרפונה מטוגן, הופך לעוגיה מושלמת בצורת משולש ומעליה רוטב וניל נהדר עם שמנת להקצפה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
משולשים מתוקים לצד רוטב וניל
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל10-12:

  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה השף הלבן
  • 2 ביצים
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 4 כוסות קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון
מצרכים לרוטב:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% או 32% "השף הלבן"
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם שוקולד לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים יחד את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב) לבצק אחיד.

  • 02.

    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר ל- 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    על משטח מקומח מרדדים מחצית מהבצק לעלה עגול בעובי של כ- 1/2 ס"מ ומחלקים למשולשים שווים.

  • 04.

    מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 05.

    הכנת הרוטב: ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל או על באן מארי את השמנת, אבקת הסוכר, תמצית הוניל והשוקולד הלבן ומגישים ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)