קינוח קעריות קרפ ברולה
הלהיט ממחנה יהודה בגרסה ביתית, קלה להכנה ואלגנטית! ככה תכינו בקלות את הקינוח הכי היסטרי שיש

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 250 מ"ל חלב "תנובה"
- 2 חלמונים מביצה בגודל L
- גרגירים מחצי מקל וניל/ תמצית וניל איכותית
- 80 גרם סוכר לבן (¼ כוס + 2 כפות)
- 30 גרם קורנפלור (3 כפות)
- חמאה "תנובה" לשימון התבניות
- 12 עלי בלינצ'ס "מעדנות" מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
- סוכר לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בסיר קטן את כל רכיבי המלית ומבשלים על להבה נמוכה. טורפים כל הזמן, עד שהקרם מסמיך ומקבל מרקם של מעדן חלב. (זה לוקח כמה דקות).
-
02.
מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד כך שיגע בקרם ושולחים לקירור למשך 4 שעות לפחות.
-
03.
מחממים תנור לחום של 180º. להכנת הקעריות, משמנים תבנית עם 12 שקעים באמצעות חמאה.
-
04.
קורצים מהקרפים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים אותם בשקעים, כאשר מקפידים להצמיד אותם היטב לתחתית ולדפנות. מניחים על כל עלה בלינצ'ס מנז'ט נייר ריק, על מנת להבטיח שהבלינצ'סים לא יתעוותו באפייה.
-
05.
אופים במשך 5-10 דקות, רק עד שנראה שהקרפים התייצבו.
טיימר מופעל
-
06.
להרכבה (בעת ההגשה), ממלאים כל קערית בקרם עד הקצה. מפזרים שכבה אחידה של סוכר על הקרם ושורפים באמצעות ברנר. אוכלים מיד.