קרפ ברולה אישי לאירוח חגיגי - קינוח צרפתי כפול | השף הלבן

קינוח קעריות קרפ ברולה 

הלהיט ממחנה יהודה בגרסה ביתית, קלה להכנה ואלגנטית! ככה תכינו בקלות את הקינוח הכי היסטרי שיש

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קעריות קרפ בורלה
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 12 יחידות:

לקרם:
  • 250 מ"ל חלב "תנובה"
  • 2 חלמונים מביצה בגודל L
  • גרגירים מחצי מקל וניל/ תמצית וניל איכותית
  • 80 גרם סוכר לבן (¼ כוס + 2 כפות)
  • 30 גרם קורנפלור (3 כפות)
להרכבת המנה:
  • חמאה "תנובה" לשימון התבניות
  • 12 עלי בלינצ'ס "מעדנות" מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
  • סוכר לבן
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בסיר קטן את כל רכיבי המלית ומבשלים על להבה נמוכה. טורפים כל הזמן, עד שהקרם מסמיך ומקבל מרקם של מעדן חלב. (זה לוקח כמה דקות).

  • 02.

    מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד כך שיגע בקרם ושולחים לקירור למשך 4 שעות לפחות.

  • 03.

    מחממים תנור לחום של 180º. להכנת הקעריות, משמנים תבנית עם 12 שקעים באמצעות חמאה.

  • 04.

    קורצים מהקרפים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים אותם בשקעים, כאשר מקפידים להצמיד אותם היטב לתחתית ולדפנות. מניחים על כל עלה בלינצ'ס מנז'ט נייר ריק, על מנת להבטיח שהבלינצ'סים לא יתעוותו באפייה.

  • 05.

    אופים במשך 5-10 דקות, רק עד שנראה שהקרפים התייצבו.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    להרכבה (בעת ההגשה), ממלאים כל קערית בקרם עד הקצה. מפזרים שכבה אחידה של סוכר על הקרם ושורפים באמצעות ברנר. אוכלים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.