פנקייק קוטג׳, שיבולת שועל ואוכמניות | השף הלבן

פנקייק קוטג׳, שיבולת שועל ואוכמניות

מתחשק לכם פינוק מזין? הפנקייקים האלה הם הדרך המושלמת לפתוח את הבוקר עם ארוחה מאוזנת וטעימה המכילה דגן מלא, חלבון, סידן ואנטיאוקסידנטים.

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק קוטג׳, שיבולת שועל ואוכמניות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל4 מנות:

  • כוס שיבולת שועל
  • גביע קוטג׳
  • 4 חלבונים + ביצה שלמה
  • כפית אבקת אפייה
  • כף סוכר
  • כוס אוכמניות טריות/קפואות

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון.

  • 02.

    מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד האוכמניות ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה אך לא חלקה (אין לעבד יותר מדי).

  • 03.

    מעבירים לקערה, מוסיפים אתה אוכמניות ומערבבים בעדינות.

  • 04.

    במחבת משומנת מטגנים לפי גודל הפנקייק הרצוי.

  • 05.

    מגישים עם מייפל/דבש/שוקולד או כל רוטב מועדף אחר, ובתאבון

הכנת? כאן מדרגים
(2)