סוטלאץ' (פודינג אורז) של נטלי לוין - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סוטלאץ'

סוטלאץ', המוכר גם בשם ארוז קון לצ'ה, הוא פודינג אורז טעים במיוחד. קבלו את הגרסה של נטלי לוין עם שמנת, מייפל, קינמון ושקדים שתשדרג לכם כל ערב חורפי בבית

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון סוטלאץ'
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל4:

לפודינג:
  • ½ כוס אורז עגול
  • 1 כוס (250 מ"ל) מים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן "השף הלבן"
  • 2 כפות סוכר או מייפל או דבש
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
להגשה:
  • קינמון טחון
  • שקדים קלויים קצוצים גס
גודל תבנית: כוסות או קעריות אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני שמים אורז, מים, שמנת, סוכר, וניל ומלח ומערבבים.

  • 02.

    מחממים עד שהתערובת רותחת ומנמיכים ללהבה נמוכה.

  • 03.

    ממשיכים לבשל את הפודינג במשך 20-30 דקות, תוך ערבוב מדי כמה דקות, עד שנוצרת הסמכה והאורז מתרכך. אם הפודינג מסמיך מדי והאורז עדיין לא מספיק רך – אפשר להוסיף מעט מים ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מעבירים את הפודינג המוכן לכלים אישיים, מקשטים בקינמון ושקדים ומגישים.

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(35)