מתכון בלינצ'ס עם גבינה | השף הלבן

בלינצ'ס עם גבינה

בלינצ'ס עם גבינה שמתאים לאירוח מושלם

מאת: עליזה אלפסי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס עם גבינה

המרכיבים למנות 5:

לבלילה:
  • 4 כוסות חלב
  • 3 בצים
  • 3 כוסות קמח
  • 1 סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר
למילוי:
  • 2 גבינה לבנה 5%
  • 10 כפות סוכר
  • צימוקים (לא חייב)
לציפוי:
  • 2 שמנת חמוצה 9%
  • 4 כפות סוכר
  • אגוזים קצוצים גס (לא חייב)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את הביצים, סוכר הוניל והסוכר.

  • 02.

    מוסיפים לסירוגין את הקמח והחלב עד שמתקבלת בלילה מעט סמיכה.

  • 03.

    משמנים בצמר גפן מחבת טפלון בגודל בינוני ומחממים היטב באש בנונית.

  • 04.

     שופכים מהבלילה כ-2/3 מצקת במרכז המחבת ומטים לצדדים בסיבוב כך שכל תחתית המחבת תתכסה בבלילה. כל 2-3 בלינצ'ס משמנים את המחבת ומחממים היטב.

  • 05.

    ממלאים במרכז כל בלינצ'ס ממילוי הגבינה ומקפלים כך שמתקבל מלבן. מניחים על תבנית אפיה ומסדרים אחד ליד השני.

  • 06.

    לאחר שכל התבנית מלאה שופכים על הכל את הציפוי.

  • 07.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 08.

    מגישים חם. ניתן גם לזגג סירופ מייפל מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(64)