מתכון קרואסון גבינה מתוק | השף הלבן

קרואסון גבינה מתוק

קרואסון גבינה מתוק, להתחיל את הבוקר בביס מתוק שעושה טוב על הנשמה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גבינה מתוק

המרכיבים ל 50 מאפים:

להברשה:
  • 1 חלמון
  • 1 חבילה (1 ק”ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית:
  • 250 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
  • 250 גרם (1/3 מיכל) גבינה לאפייה 5% מסדרת "השף הלבן"
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • 50 גרם צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    » מכינים את המלית: מערבלים גבינות עם אינסטנט פודינג ושאר החומרים במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי.

  • 02.

    » משתמשים בבצק עלים מוכן ומעצבים כמו קרואסון. פורסים את הבצק על משטח עבודה. חותכים לרצועות ברוחב 12 ס”מ, ומכל רצועה יוצרים 2 משולשים עלי ידי חיתוך באלכסון. על כל משולש מניחים מלית ומגלגלים לקרואסון.

  • 03.

    » מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 04.

    » אופים כ-25 דקות או עד שמשחים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    גיוון: מעצבים את המאפים בצורת מעטפה או שבלולים.

  • 06.

     

הכנת? כאן מדרגים
(131)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.