מתכון מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח | השף הלבן

מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח

מאפינס גבינה עם נגיעות שוקולד במתכון כשר לפסח

מאת: שירה ספונר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח

המרכיבים ל 18 מנות / תבנית שקעים:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל (כשר לפסח)
  • 1/3 כוס שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כף תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
לקישוט:
  • מטבעות שוקולד חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים אבקת פודינג עם הגבינה והשמנת. מוסיפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורנפלור.

  • 02.

    מוזגים את התערובת לתוך תבנית שקעים משומנת (עדיף להניח בשקעים עטרות נייר).

  • 03.

    אופים בחום בינוני כ-14 דקות. מכבים את התנור ומניחים מטבע שוקולד על כל מאפין, מחזירים לתנור ומשאירים את דלת התנור פתוחה קצת עד להמסה קלה של השוקולד. 

    טיימר מופעל
    00:14:00
הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.