מתכון ספינג' מרוקאי קל להכנה | השף הלבן

ספינג' מרוקאי קל להכנה

זה הזמן ללמוד להכין ספינג' מרוקאי

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי קל להכנה

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 1 ק”ג קמח
  • 60 גר’ שמרים
  • 4 כוסות מים פושרים(לפעמים נדרש טיפה פחות)
  • חצי כפית מלח
  • להגשה: דבש או אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל החומרים.

  • 02.

    מכסים ומניחים לבצק לתפוח כשעתיים.

  • 03.

    כעבור שעתיים לשים אותו היטב. טובלים ידיים במים, לוקחים גוש בצק, עושים חור ויוצרים מעין כעך.

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים על נייר סופג. להגשה ניתן לבזוק אבקת סוכר או לטבול בדבש.

הכנת? כאן מדרגים
(376)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.