וופל בלגי
וופל בלגי ביתי ופשוט להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנה 1:
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת סודה לשתה
- מלח לפי הטעם
- 2 ביצים
- 100 גרם חמאה מותכת
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות שמנת (רצוי 9%)
- 1/2 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את המרכיבים עד ליצירת בלילה אחידה.
-
02.
משרים את הבלילה למשך 20 דקות ומערבבים שוב.
טיימר מופעל
-
03.
יוצקים את התערובת על מחבת מיוחד.
-
04.
כעבור מס' שניות (לפי הטעם והנסיון) הופכים את המחבת לצד השני.
-
05.
הגשה: ריבת חלב או ריבה אחרת מחוממת אך לא מומסת, שוקולד, סירופ מייפל ועוד. מוסיפים כדור גלידה לצד המנה.
הכנת? כאן מדרגים