מתכון וופל בלגי ביתי | השף הלבן

וופל בלגי ביתי

מתכון בסיסי לוופל בלגי ביתי וטעים שמכינים בעשר דקות ומוסיפים סירופים וממרחים שאוהבים!

מאת: מיכל מסינג
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
וופל בלגי

המרכיבים ל1 מנה:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת סודה
  • מעט מלח
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שמנת חמוצה תנובה (רצוי 9%)
  • 1/2 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד ליצירת בלילה אחידה.

  • 02.

    משאירים הבלילה למשך כ-20 דקות, ומערבבים שוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    יוצקים את התערובת על מחבת המיועדת לכך, אשר חוממה מראש.

  • 04.

    הופכים לצד השני ומוציאים להגשה.

  • 05.

    ניתן להוסיף ריבת חלב או ריבה אחרת מחוממת אך לא מומסת, שוקולד,סירופ מייפל וכדומה. מומלץ להוסיף כדור גלידה לצד המנה.

הכנת? כאן מדרגים
(114)