מתכון רביולי ברוטב שמנת ובטטה | השף הלבן

רביולי ברוטב שמנת ובטטה

רביולי מעודן – מתאים לאירוח וגם לארוחה משפחתית

מאת: לאה זילברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי ברוטב שמנת ובטטה

המרכיבים ל 8-6:

  • 2 כוסות יוגורט BIO תנובה 1.5%
  • רביולי במילוי בטטה
  • 1 תיבולית עשבי תיבול
  • בצל חתוך דק לפי הטעם
  • 1 שמנת לבישול השף הלבן 500 מ"ל
  • גבינת עמק מגורדת
  • רביולי במילוי מוצרלה קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    במחבת ממיסים חמאה, מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את היוגורט והשמנת ומסמיכים במקצת.

  • 04.

    שופכים את הרוטב על הרביולי, מגרדים גבינה צהובה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(198)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.