קאצה או פפה בגרסת הקוטג'

כחלק מטרנד הקוטג' שתפס תאוצה ברשתות החברתיות, קוטג' תנובה משתף פעולה עם קפה גרג בתפריט חדש שכולו קוטג'! שילוב של מנות קלאסיות עם טוויסט עכשווי וחדשני כמו פסטה קאצה או פפה בגרסת הקוטג'.

מאת: שף אלעד אמסלם קפה גרג
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קאצה או פפה בגרסת הקוטג'
צילום: גיל אבירם

המרכיבים ל 2 מנות:

מרכיבים:
  • 500 גרם פסטה פפרדלה
לרוטב:
  • 4 כפות קרם קוטג' 5% "תנובה"
  • 45 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 140 גרם חמאה "תנובה"
  • כפית של שום כתוש
  • 3 כפיות גדושות של פלפל שחור גרוס
  • חופן פרמז'ן

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוראות הכנה:

  • 02.

    לקרם קוטג' – לוקחים 250 גרם קוטג' 5% ו-45 מ"ל שמנת מתוקה וטוחנים היטב לאיחוד מסות ושומרים בצד במקרר.

  • 03.

    לפסטה – מבשלים את הפסטה ומסננים , שומרים 4 כפות ממי הבישול.

  • 04.

    מחממים מחבת עם שמן וכפית שום כתוש ומערבבים היטב, לאחר מכן מוסיפים חמאה פלפל שחור גרוס ומעט מלח ומערבבים עד לאחידות התערובת.

  • 05.

    לאחר מכן שופכים את הפסטה למחבת עם מי הבישול ומערבבים דקה.

  • 06.

    לאחר מכן, לוקחים 2 כפות גדושות של קרם הקוטג’ שהכנו מראש ומקפיצים את הפסטה עם הקרם עד לאיחוד החומרים.

  • 07.

    מורידים מהאש ומוסיפים בנדיבות פרמז’ן מגורד ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.

  • 08.

    לצלחות: מערבים את הפסטה לצלחת הגשה, מניחים מעל פלפל שחור גרוס ופרמז’ן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.