קאצה או פפה בגרסת הקוטג'
כחלק מטרנד הקוטג' שתפס תאוצה ברשתות החברתיות, קוטג' תנובה משתף פעולה עם קפה גרג בתפריט חדש שכולו קוטג'! שילוב של מנות קלאסיות עם טוויסט עכשווי וחדשני כמו פסטה קאצה או פפה בגרסת הקוטג'.

המרכיבים ל 2 מנות:
- 500 גרם פסטה פפרדלה
- 4 כפות קרם קוטג' 5% "תנובה"
- 45 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
- 140 גרם חמאה "תנובה"
- כפית של שום כתוש
- 3 כפיות גדושות של פלפל שחור גרוס
- חופן פרמז'ן
הוראות הכנה:
-
01.
הוראות הכנה:
-
02.
לקרם קוטג' – לוקחים 250 גרם קוטג' 5% ו-45 מ"ל שמנת מתוקה וטוחנים היטב לאיחוד מסות ושומרים בצד במקרר.
-
03.
לפסטה – מבשלים את הפסטה ומסננים , שומרים 4 כפות ממי הבישול.
-
04.
מחממים מחבת עם שמן וכפית שום כתוש ומערבבים היטב, לאחר מכן מוסיפים חמאה פלפל שחור גרוס ומעט מלח ומערבבים עד לאחידות התערובת.
-
05.
לאחר מכן שופכים את הפסטה למחבת עם מי הבישול ומערבבים דקה.
-
06.
לאחר מכן, לוקחים 2 כפות גדושות של קרם הקוטג’ שהכנו מראש ומקפיצים את הפסטה עם הקרם עד לאיחוד החומרים.
-
07.
מורידים מהאש ומוסיפים בנדיבות פרמז’ן מגורד ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
-
08.
לצלחות: מערבים את הפסטה לצלחת הגשה, מניחים מעל פלפל שחור גרוס ופרמז’ן.


