קנלוני גבינה ועשבי תיבול בבשמל
בואו ללמוד להכין קנלוני נפלאים במילוי גבינות ועשבי תיבול. קלאסיקה איטלקית ב-10 דקות עבודה בזכות השימוש במלית למאפים

המרכיבים ל 4-6:
- 1/2 חבילה (125 גרם) צינורות פסטה
- 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
- 1 גביע (500 גרם) מלית למאפים "השף הלבן"
- 1 כוס עשבי תיבול מסוגים שונים (פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום, אורגנו, בצל ירוק), קצוצים
- 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
- מלח, פלפל
- 1 מיכל (200 מ"ל) רוטב בשמל קלאסי "השף הלבן"
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה 3%
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
- קורט אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה ומעבירים לשקית זילוף.
-
02.
מכינים את הרוטב: בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את החלב ורוטב הבשמל, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב.כשהרוטב רותח, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד כ-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב אחיד ומעט סמיך.
טיימר מופעל
-
03.
ממלאים את צינורות הפסטה במילוי ומניחים בתבנית בשורות זה לצד זה. בוזקים מלח ופלפל, יוצקים 1/3 כוס מים רותחים (על צינורות הספטה) ויוצקים את רוטב הבשמל על הצינורות. מכסים בנייר כסף ואופים כ 30 דקות. מסירים את נייר הכסף, בוזקים עוד פרמזן ואופים 15 דקות נוספות עד הזהבה.
טיימר מופעל