קאצ'ו אה פפה- פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור
דור משה עם מתכון לארוחת פסטה קלה וטעימה – מנה איטלקית המכילה מעט מאוד מרכיבים, אבל כל כך מיוחדת בטעמה- הדגש כאן הוא על פלפל שחור טרי וגבינת פרמזן איכותי
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל4-5:
- חבילת ספגטי (עדיף מסוג דק)
- 200 גרם פתיתי גבינת גבע פרמזן קולקשן
- כף - כף וחצי פלפל שחור גרוס טרי
- 50 גרם חמאת תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר גדול, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מעט לפני שהפסטה מוכנה, ממיסים במחבת גדולה את החמאה, הגבינה והפלפל השחור.
-
02.
כשהפסטה מוכנה, שומרים כוס ממי הבישול ומסננים את הפסטה. מוסיפים כ1/2 כוס למחבת עם הגבינה והפלפל השחור ומבשלים לקבלת רוטב קרמי. אם הוא נראה סמיך מידי, ניתן להוסיף עוד כמה כפות של מים. מערבבים פנימה את הפסטה שסיננו ומערבבים היטב עם הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים