פשטידת פסטה וגבינות לבנות
פשטידת גבינה קלה להכנה ומבוססת על אטריות פסטה, מנה משביעה לארוחת ערב לצד סלט ירוק או גביע יוגורט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:
- 250 גרם פסטה רחבה או ספגטיני
- 1 גביע קוטג’ 5% תנובה
- 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
- 3-4 ביצים
- 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
- 1 גביע שמנת תנובה אורגינל קלה
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.
-
02.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת) ואופים כ- 45 דקות עדד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים