פשטידת פסטה וגבינות לבנות – מנה מעולה לחג | השף הלבן

פשטידת פסטה וגבינות לבנות

פשטידת גבינה קלה להכנה ומבוססת על אטריות פסטה, מנה משביעה לארוחת ערב לצד סלט ירוק או גביע יוגורט

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה וגבינות לבנות

המרכיבים ל10 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

  • 250 גרם פסטה רחבה או ספגטיני
  • 1 גביע קוטג’ 5% תנובה
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
  • 3-4 ביצים
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
  • 1 גביע שמנת תנובה אורגינל קלה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת) ואופים כ- 45 דקות עדד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)