פסטה רוזה עם זיתים בסיר אחד
פסטה בסיר אחד לארוחת הערב? הפתרון המושלם! סידרנו לכם את המתכון של יונית צוקרמן לפסטה רוזה משודרגת עם זיתים שמכינים בסיר אחד
המרכיבים ל5-6 מנות:
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה מכל סוג שאוהבים
- 50 גרם חמאה
- 2 שיני שום כתושות
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 קופסה עגבניות מרוסקות
- כפית מלח
- כפית תבלין פילדלפיה
- רבע כפית פלפל
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- חצי כוס עלי בזילקום
- חופן זיתים שחורים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר עמוק 7 ליטר מים, כף מלח וכף שמן ומביאים לרתיחה.
-
02.
ברתיחה מוסיפים את הפסטה, מבשלים לפי הוראות היצרן ומסננים.
-
03.
באותו הסיר בו בישלנו את הפסטה שמים חמאה ושום כתוש ומערבבים.
-
04.
מוסיפים עגבניות מרוסקות ושמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
-
05.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים את הרוטב כ-2-3 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, עלי הבזיליקים והזיתים ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה.
-
07.
מגישים חם יחד עם פתיתי פרמג'יאנו רג'יאנו.
-
08.
בתאבון!
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. אחת הגרסאות האהובות בישראל היא פסטת הרוזה. רוצים מתכון לפסטה בסיר אחד לארוחת הערב? קבלו את המתכון המושלם! סידרנו לכם את המתכון של יונית צוקרמן לפסטה רוזה משודרגת עם זיתים שמכינים בסיר אחד.