פסטה פנה ברוטב רוזה ונגיעות וודקה
מנת פסטה ברוטב שמנת-עגבניות עשיר מתובל במעט וודקה המשדרגת את המנה והופכת אותה לייחודית ומעניינת יותר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 500 גרם פסטה פנה (פסטה קצרה וחלולה)
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
- 4 שיני שום קצוצות
- ½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
- 6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
- 2 כפות רסק עגבניות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית סוכר
- 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
- וודקה לפי הטעם
להגשה:
- 200 גרם פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף ומטגנים 5 דקות. מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמקבלים רוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים לרוטב את השמנת מבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן,
-
03.
מחלקים את הפסטה למנות, מחממים את הרוטב, מוסיפים וודקה, מערבבים ויוצקים על הפסטה.
-
04.
זורים מעל הפסטה פתיתי גבינת פרמזן ומגישים.למתכוןרוטב רוזהנוסף של השף הלבן >>
הכנת? כאן מדרגים