מתכון פסטה פנה ברוטב רוזה וודקה | השף הלבן

פסטה פנה ברוטב רוזה ונגיעות וודקה

מנת פסטה ברוטב שמנת-עגבניות עשיר מתובל במעט וודקה המשדרגת את המנה והופכת אותה לייחודית ומעניינת יותר

מאת: עידו פלייר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פנה ברוטב רוזה ונגיעות וודקה

המרכיבים ל4:

  • 500 גרם פסטה פנה (פסטה קצרה וחלולה)
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • ½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
  • 6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • וודקה לפי הטעם
להגשה:
  • 200 גרם פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף ומטגנים 5 דקות. מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמקבלים רוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים לרוטב את השמנת מבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן,

  • 03.

    מחלקים את הפסטה למנות, מחממים את הרוטב, מוסיפים וודקה, מערבבים ויוצקים על הפסטה.

  • 04.

    זורים מעל הפסטה פתיתי גבינת פרמזן ומגישים.למתכוןרוטב רוזהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(263)