מתכון פסטה פלפלים ושמן זית | השף הלבן

פסטה פלפלים ושמן זית

פסטה טעימה עם פלפלים אדומים ושמן זית, מושקעת וקלה להכנה

מאת: ליאת עמר ארן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פלפלים ושמן זית

המרכיבים ל מנות 5:

  • 4 פלפליים אדומים בשרניים (אפשר גם לשלב צהובים וכתומים)
  • 4 שיני שום
  • שמן זית/ חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת
  • חבילת פסטה (ממליצה על פנה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים פסטה לפי הוראות הכנה, רצוי אל דנטה.

  • 02.

    קולים פלפלים בתנור, צולים עד שמשחימים מכל כיוון (15-20 דקות, הופכים מדי פעם).

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון ומחכים שיתקררו (ניתן לקרר במקרר), כך קל לקלף אותם מהר. 

  • 04.

    במחבת מטגנים את השום בשמן זית/חמאה, לקראת השחמת השום מוסיפים את הפלפלים הקלויים - קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות (רצועות/קוביות). כאשר המרכיבים במחבת מתרככים ונאגרים נוזלים מתבלים ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה 

  • 05.

    במחבת מטגנים את השום בשמן זית/ חמאה לקראת השחמת השומים מוסיפים את הפלפלים הקלויים-קלופים חתוכים לחת.

  • 06.

    מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(313)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.