מתכון פסטה פלפלים ושמן זית | השף הלבן

פסטה פלפלים ושמן זית

פסטה טעימה עם פלפלים אדומים ושמן זית, מושקעת וקלה להכנה

מאת: ליאת עמר ארן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פלפלים ושמן זית

המרכיבים למנות 5:

  • 4 פלפליים אדומים בשרניים (אפשר גם לשלב צהובים וכתומים)
  • 4 שיני שום
  • שמן זית/ חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • שמנת
  • חבילת פסטה (ממליצה על פנה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים פסטה לפי הוראות הכנה, רצוי אל דנטה.

  • 02.

    קולים פלפלים בתנור, צולים עד שמשחימים מכל כיוון (15-20 דקות, הופכים מדי פעם).

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון ומחכים שיתקררו (ניתן לקרר במקרר), כך קל לקלף אותם מהר. 

  • 04.

    במחבת מטגנים את השום בשמן זית/חמאה, לקראת השחמת השום מוסיפים את הפלפלים הקלויים - קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות (רצועות/קוביות). כאשר המרכיבים במחבת מתרככים ונאגרים נוזלים מתבלים ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה 

  • 05.

    במחבת מטגנים את השום בשמן זית/ חמאה לקראת השחמת השומים מוסיפים את הפלפלים הקלויים-קלופים חתוכים לחת.

  • 06.

    מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(313)