פסטה פלפלים ושמן זית
פסטה טעימה עם פלפלים אדומים ושמן זית, מושקעת וקלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 5:
- 4 פלפליים אדומים בשרניים (אפשר גם לשלב צהובים וכתומים)
- 4 שיני שום
- שמן זית/ חמאה
- מלח
- פלפל
- שמנת
- חבילת פסטה (ממליצה על פנה)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים פסטה לפי הוראות הכנה, רצוי אל דנטה.
-
02.
קולים פלפלים בתנור, צולים עד שמשחימים מכל כיוון (15-20 דקות, הופכים מדי פעם).
טיימר מופעל
-
03.
מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון ומחכים שיתקררו (ניתן לקרר במקרר), כך קל לקלף אותם מהר.
-
04.
במחבת מטגנים את השום בשמן זית/חמאה, לקראת השחמת השום מוסיפים את הפלפלים הקלויים - קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות (רצועות/קוביות). כאשר המרכיבים במחבת מתרככים ונאגרים נוזלים מתבלים ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה
-
05.
במחבת מטגנים את השום בשמן זית/ חמאה לקראת השחמת השומים מוסיפים את הפלפלים הקלויים-קלופים חתוכים לחת.
-
06.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים