מתכון לפסטה עם עגבניות שרי צלויות, מנגולד וטופו | השף הלבן

פסטה עם עגבניות שרי צלויות, מנגולד וטופו

מנה טבעונית מעולה שיש בה הכל: חלבון, פחמימה וירקות. תיבול ים תיכוני עדין וטעמים נהדרים של עגבניות שרי צלויות מתקתקות ומנגולד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 ו-1/2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 6-7 עלי מנגולד נקיים פרוסים
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית אורגנו קצוץ טרי או יבש
  • 1/2 חבילה (150 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" חתוך לקוביות קטנות של כ 1/2 סמ"ר
  • 1/2 חבילה (250 גרם) פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן ומסוננת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים 3 דקות. מוסיפים את השום והחלק הלבן של המנגולד ומטגנים במחבת מכוסה 3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד, התבלינים והטופו ומטגנים עוד 3 דקות עד שהירקות רכים. במחבת אמורים להיות נוזלים מהירקות, אם חסר מוסיפים 3 כפות מים. מוסיפים פסטה, מערבבים, מטגנים עוד כדקה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.