פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית | השף הלבן

פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית

מנת פסטה קלילה שמכינים בדקות. מומלץ להגיש עם יין לבן צונן.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק "סנפרוסט" מופשר או מופשר חלקית, חתוך לרבעים
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 500 גרם פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות או מפוררת
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית ושום. כשהשמן חם מוסיפים את הארטישוק ומטגנים 7-8 דקות עד שהוא מזהיב חלקית. מוסיפים גרידת לימון ומיץ, פסטה מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומטגנים דקה שתיים תוך כדי ערבוב מידי פעם.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מוסיפים פטה ומטפרוזיליה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)