פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו
השילוב האולטימטיבי: עשיר, טעים ומנחם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 1 מיכל שמנת לבישול /שמנת להקצפה-יוצא מעולה עם שתיהן!
- 1 חב' פסטה - מה שאוהבים מומלץ ספגטי מס' 8
- 2 חב' בזיליקום טרי
- 70-100 גרם צנוברים ניתן להמיר בקשיו/שקדים מלובנים
- 4-5 שיני שום
- 1/4-1/2 כוס שמן זית
- מעט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי השקית.
-
02.
שמים במעבד מזון את הבזיליקום,צנוברים,שום,מלח ולהוסיף בהדרגה את השמן זית מערבבים במעבד עד לקבלת מרקם של ממרח-קיבלתם רוטב פסטו!מתאים לשימוש למה שתרצו.
-
03.
מערבבים כמות נדיבה מהרוטב פסטו ביחד עם השמנת לבשל מעט על אש נמוכה לצקת על הפסטה ולהקרים בתנור - לא חובה!
הכנת? כאן מדרגים