מתכון פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו | השף הלבן

פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו

השילוב האולטימטיבי: עשיר, טעים ומנחם

מאת: רבקה אלנקוה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת בשמנת חלבית/פרווה לבחירתכם ופסטו

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 מיכל שמנת לבישול /שמנת להקצפה-יוצא מעולה עם שתיהן!
  • 1 חב' פסטה - מה שאוהבים מומלץ ספגטי מס' 8
  • 2 חב' בזיליקום טרי
  • 70-100 גרם צנוברים ניתן להמיר בקשיו/שקדים מלובנים
  • 4-5 שיני שום
  • 1/4-1/2 כוס שמן זית
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי השקית.

  • 02.

    שמים במעבד מזון את הבזיליקום,צנוברים,שום,מלח ולהוסיף בהדרגה את השמן זית מערבבים במעבד עד לקבלת מרקם של ממרח-קיבלתם רוטב פסטו!מתאים לשימוש למה שתרצו.

  • 03.

    מערבבים כמות נדיבה מהרוטב פסטו ביחד עם השמנת לבשל מעט על אש נמוכה לצקת על הפסטה ולהקרים בתנור - לא חובה!  

הכנת? כאן מדרגים
(256)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.