פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה
פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 חבילה פסטה צינורות
- 2 פלפל אדום
- 2 פלפל צהוב
- 2 פלפל ירוק
- פתיתי מוצרלה "השף הלבן" 200 גרם
- 5 שיני שום
- 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות
- 5 כפות שמן זית
- 7 קוביות בזיליקום קפואות
- קורט מלח
- קורט פלפל לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים עם קורט מלח
-
02.
שופכים את חבילת הפסטה
-
03.
בווק מחממים שמן זית חותכים את הפלפלים לרצועות
-
04.
חוצים את שיני השום לפרוסות מטגנים קלות
-
05.
מוסיפים את הפטריות פרוסות מתבלים בבזיליקום מלח ופלפל לבן
-
06.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק
-
07.
מגרדים מוצרלה ומגישים חם
הכנת? כאן מדרגים