מתכון פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה | השף הלבן

פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

מאת: שרית שמול
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 חבילה פסטה צינורות
  • 2 פלפל אדום
  • 2 פלפל צהוב
  • 2 פלפל ירוק
  • פתיתי מוצרלה "השף הלבן" 200 גרם
  • 5 שיני שום
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות
  • 5 כפות שמן זית
  • 7 קוביות בזיליקום קפואות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרתיחים מים עם קורט מלח

  • 02.

    שופכים את חבילת הפסטה

  • 03.

    בווק מחממים שמן זית חותכים את הפלפלים לרצועות

  • 04.

    חוצים את שיני השום לפרוסות מטגנים קלות

  • 05.

    מוסיפים את הפטריות פרוסות מתבלים בבזיליקום מלח ופלפל לבן

  • 06.

    מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק

  • 07.

    מגרדים מוצרלה ומגישים חם

הכנת? כאן מדרגים
(70)