מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

פסטה ברוטב עשיר וקל להכנה, מנה משביעה המהווה פתרון מהיר וטעים לארוחת צהריים או ערב

מאת: קורל וקנין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • חבילת פסטה (פטוצ'יני)
  • 100 גרם חמאה
  • 300 גרם פטריות פרוסות דק (רצוי טריות)
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 מיכל שמנת לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם מראש מים לפסטה (סיר גדול עם מלח, להביא לרתיחה).

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר קטן מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-2 דק' בערבוב.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת לבישול ממשיכים לערבב עד שהיא הופכת להיות סמיכה, להביא לרתיחה.

  • 04.

    מוסיפים את המלח והפלפל על פי טעם אישי.

  • 05.

    מבשלים את הפסטה, מסננים, מניחים בקערה ויוצקים את הרוטב מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(175)