מתכון פסטה ברוטב שמנת וברוקולי | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

הגולשת אסתר פלח משתפת אותנו במתכון למנת פסטה טעימה ומהירת הכנה

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • שקית פסטה: רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
  • שקית ברוקולי קפואה
  • שמנת מתוקה
  • שיני שום כתושות
  • מעט שמן זית ומעט שמן רגיל(קנולה)
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופו ההכנה:

  • 02.

     מבשלים פסטה עד ריכוך-מסננים

  • 03.

    לאותו סיר,שופכים מעט שמן רגיל ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי. סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.

  • 04.

    מוסיפים מלח ופלפל.

  • 05.

     כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

  • 06.

    שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים. שומרים חם. לפני ההגשה, מוסיפים שקית פרמזן מגורדת ומערבבים.  

הכנת? כאן מדרגים
(556)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.