מתכון פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת | השף הלבן

פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

מאת: נועם סגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 350 גרם פסטה, או פתיתים, מוכנים כמו פסטה רגילה(במים חמים כמה דקות)
  • 6-7 עגבניות שרי
  • 4 פטריות שמפיניון גדולות
  • 1 מכל שמנת לבישול 15% של סדרת השף הלבן
  • אגוז מוסקט(התבלין, לא חובה טרי)
  • 50 גרם חמאה
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת(לפי הטעם, אני אישית אוהב הרבה)
  • 2 פרוסות קטנות גבינת גלעד

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:      

  • 02.

    קוצצים די גס את הפטריות

  • 03.

    ממיסים בסיר קטן את החמאה, ומוסיפים מיד את הפטריות.

  • 04.

    בזמן הזה חותכים את העגבניות לרבעים

  • 05.

    אחרי שהפטריות מפרישות לגמרי את הנוזלים שלהן, מוסיפים את השמנת לבישול, את הפרמזן(לפי טעם), את הגלעד, ואת העגבניות

  • 06.

    מתבלים מיד באגוז מוסקט, מלח ופלפל(לא לשכוח שהפרמזן די מלוחה אז לא להגזים עם המלח) 

  • 07.

    לאחר שהרוטב טופס צבע חום בהיר, טועמים ומטבלים עד שיוצא אחלה רוטב..

  • 08.

    את הרוטב ישר שמים על הפסטה או על הפתיתים ומגישים על גבינת פרמזן.

הכנת? כאן מדרגים
(61)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.