מתכון פסטה ברוטב עגבניות | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות

מנת פסטה בסיסית וקלה מאוד להכנה, מתכון משביע ומהיר לחסרים בזמן

מאת: עמית אסף
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • חבילת פסטה
לרוטב:
  • 4 שיני שום
  • בצל
  • 2 חבילות קטנות של רוטב עגבניות
  • כף וחצי פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה
  • עגבנייה

הוראות הכנה:

  • 01.

     כותשים את השום, חותכים בצל ועגבניה.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 03.

    מכניסים לסיר את הבצל, העגבניה, רסק עגבניות ומחממים על אש קטנה, ממלאים חצי מהסיר במים, מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את שתי סוגי הפפריקה, מערבבים ומחממים למשך 5 דקות נוספות על אש גבוהה.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 04.

    להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב, להוריד מהאש ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(376)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.