פסטה ברוטב עגבניות
מנת פסטה בסיסית וקלה מאוד להכנה, מתכון משביע ומהיר לחסרים בזמן
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8 מנות:
- חבילת פסטה
לרוטב:
- 4 שיני שום
- בצל
- 2 חבילות קטנות של רוטב עגבניות
- כף וחצי פפריקה חריפה
- כף פפריקה מתוקה
- עגבנייה
הוראות הכנה:
-
01.
כותשים את השום, חותכים בצל ועגבניה.
-
02.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
03.
מכניסים לסיר את הבצל, העגבניה, רסק עגבניות ומחממים על אש קטנה, ממלאים חצי מהסיר במים, מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את שתי סוגי הפפריקה, מערבבים ומחממים למשך 5 דקות נוספות על אש גבוהה.
טיימר מופעל
-
04.
להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב, להוריד מהאש ולהגיש.
הכנת? כאן מדרגים