מתכון פסטה ברוטב עגבניות | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות

מנת פסטה בסיסית וקלה מאוד להכנה, מתכון משביע ומהיר לחסרים בזמן

מאת: עמית אסף
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • חבילת פסטה
לרוטב:
  • 4 שיני שום
  • בצל
  • 2 חבילות קטנות של רוטב עגבניות
  • כף וחצי פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה
  • עגבנייה

הוראות הכנה:

  • 01.

     כותשים את השום, חותכים בצל ועגבניה.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 03.

    מכניסים לסיר את הבצל, העגבניה, רסק עגבניות ומחממים על אש קטנה, ממלאים חצי מהסיר במים, מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את שתי סוגי הפפריקה, מערבבים ומחממים למשך 5 דקות נוספות על אש גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב, להוריד מהאש ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(373)