פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו
פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 4:
- 1 חבילת פסטה צינורות
 - 4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות גסות
 - 1 בצל גדול קצוץ דק
 - 4 שיני שום כתושות
 - 2 מכלי שמנת 15%
 - 1 כף קורנפלור
 - 1/2 חבילת בזיליקום טרי
 - מלח
 - פלפל
 - 1/3 כוס שמנת 15%
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מבשלים את הפסטה 8 דק'
 - 
								02.
								
את הבצל והשום מטגנים קלות עם כפית 1 של שמן בלבד, מוסיפים מעט מלח (להוצאת הנוזלים).
 - 
								03.
								
כשהבצל רך מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
 - 
								04.
								
מוסיפים את הבזיליקום קצוץ גס ולאחר 2 דק' מוסיפים 1 חבילת שמנת 15% ומערבבים.
 - 
								05.
								
בכוס נפרדת שמים 1/3 כוס שמנת 15% עם כף קורנפלור, מוסיפים את השמנת הנותרת לסיר מביאים לרתיחה ומייד מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ליצירת הסמיכות.
 - 
								06.
								
אפשרות הגשה: להגיש עם מספר עלי בזיליקום טרי מלמעלה+ בגט משוח בשמן זית ומעט שום קלוי בתנור.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

