פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו
פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 1 חבילת פסטה צינורות
- 4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות גסות
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 שיני שום כתושות
- 2 מכלי שמנת 15%
- 1 כף קורנפלור
- 1/2 חבילת בזיליקום טרי
- מלח
- פלפל
- 1/3 כוס שמנת 15%
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה 8 דק'
-
02.
את הבצל והשום מטגנים קלות עם כפית 1 של שמן בלבד, מוסיפים מעט מלח (להוצאת הנוזלים).
-
03.
כשהבצל רך מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
-
04.
מוסיפים את הבזיליקום קצוץ גס ולאחר 2 דק' מוסיפים 1 חבילת שמנת 15% ומערבבים.
-
05.
בכוס נפרדת שמים 1/3 כוס שמנת 15% עם כף קורנפלור, מוסיפים את השמנת הנותרת לסיר מביאים לרתיחה ומייד מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ליצירת הסמיכות.
-
06.
אפשרות הגשה: להגיש עם מספר עלי בזיליקום טרי מלמעלה+ בגט משוח בשמן זית ומעט שום קלוי בתנור.
הכנת? כאן מדרגים