מתכון פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

מאת: הגר נוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

המרכיבים ל 4:

  • 1 חבילת פסטה צינורות
  • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות גסות
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 מכלי שמנת 15%
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/2 חבילת בזיליקום טרי
  • מלח
  • פלפל
  • 1/3 כוס שמנת 15%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה 8 דק'

  • 02.

    את הבצל והשום מטגנים קלות עם כפית 1 של שמן בלבד, מוסיפים מעט מלח (להוצאת הנוזלים).

  • 03.

    כשהבצל רך מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.

  • 04.

    מוסיפים את הבזיליקום קצוץ גס ולאחר 2 דק' מוסיפים 1 חבילת שמנת 15% ומערבבים.

  • 05.

    בכוס נפרדת שמים 1/3 כוס שמנת 15% עם כף קורנפלור, מוסיפים את השמנת הנותרת לסיר מביאים לרתיחה ומייד מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ליצירת הסמיכות.

  • 06.

    אפשרות הגשה: להגיש עם מספר עלי בזיליקום טרי מלמעלה+ בגט משוח בשמן זית ומעט שום קלוי בתנור.

הכנת? כאן מדרגים
(154)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.