פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות - מתכון לפסטה | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות 

מתכון לפסטה עם רוטב עגבניות, שמנת ופטריות – לא תאמינו כמה קל לשדרג את הפסטה לארוחת הצהריים או הערב שלכם בכמה צעדים פשוטים!

מאת: הודיה משה
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות 

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 קופסה עגבניות משומרות (425 גרם)
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 2 כפיות אגוז מוסקט
  • 2 כפיות עלי רוזמרין טרי או כפית אבקת רוזמרין
  • מלח
  • 1 חבילת פסטה (500 גרם)
  • 1 קופסת שמנת לבישול (250 מ"ל)
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות.

  • 03.

    מוסיפים את שיני השום הכתושות. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.

  • 04.

    חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים, שופכים את השמנת ומוסיפים את התבלינים. מבשלים על אש קטנה עוד כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מערבבים את הפסטה והרוטב

הכנת? כאן מדרגים
(300)