פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות
מתכון לפסטה עם רוטב עגבניות, שמנת ופטריות – לא תאמינו כמה קל לשדרג את הפסטה לארוחת הצהריים או הערב שלכם בכמה צעדים פשוטים!
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 קופסה עגבניות משומרות (425 גרם)
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 2 כפיות אגוז מוסקט
- 2 כפיות עלי רוזמרין טרי או כפית אבקת רוזמרין
- מלח
- 1 חבילת פסטה (500 גרם)
- 1 קופסת שמנת לבישול (250 מ"ל)
- 2 שיני שום
- 2 כפות חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
02.
ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות.
-
03.
מוסיפים את שיני השום הכתושות. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
-
04.
חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים, שופכים את השמנת ומוסיפים את התבלינים. מבשלים על אש קטנה עוד כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מערבבים את הפסטה והרוטב
הכנת? כאן מדרגים