מתכון פסטה ברוטב עגבניות וחצילים | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

פשוט, מהיר וטעים: פסטה ברוטב של עגבניות וחצילים מטוגנים

מאת: merav melamed
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילת רוטב עגבניות
  • 3 עגבניות
  • 1 חציל
  • 1 חבילת פסטה
  • 1 בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים עם כף מלח. לאחר ההרתחה מוסיפים את הפסטה ל-8 דקות בדיוק. מסננים ומרטיבים את הפסטה עם מים קרים, מסננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    לרוטב: קוצצים בצל דק, את העגבניות גס ואת החציל לקוביות.

  • 03.

     מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל במשך 3 דקות. מוסיפים את החצילים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את הרוטב וממשיכים לבשל עד שמתקבלת תערובת אחידה. מטבלים לפי טעם במלח ופלפל.  

הכנת? כאן מדרגים
(90)