פסטה ברוטב עגבניות וחצילים
פשוט, מהיר וטעים: פסטה ברוטב של עגבניות וחצילים מטוגנים
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילת רוטב עגבניות
- 3 עגבניות
- 1 חציל
- 1 חבילת פסטה
- 1 בצל
- מלח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים עם כף מלח. לאחר ההרתחה מוסיפים את הפסטה ל-8 דקות בדיוק. מסננים ומרטיבים את הפסטה עם מים קרים, מסננים.
טיימר מופעל
-
02.
לרוטב: קוצצים בצל דק, את העגבניות גס ואת החציל לקוביות.
-
03.
מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל במשך 3 דקות. מוסיפים את החצילים.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הרוטב וממשיכים לבשל עד שמתקבלת תערובת אחידה. מטבלים לפי טעם במלח ופלפל.
הכנת? כאן מדרגים