פסטה טרייה ברוטב סלק
נתקלתם פעם ברוטב סגול לפסטה? בשביל זה אנחנו כאן! קבלו מתכון מעולה לפסטה טרייה ברוטב סלק מיוחד שיכניס לכם צבע לשולחן השבועות הקרוב ויגנוב את ההצגה

המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה טרייה פוזילי "פסטה ריקו"
- 2 סלקים
- 100 גרם צנוברים
- צרור בזיליקום
- 3 שיני שום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 כפית מלח
- 1 גליל (200 גרם) פרומעז "COOLECTION" חתוכה לפרוסות
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הסלקים במים עד לריכוך ומקלפים אותם.
-
02.
טוחנים את הסלקים עם שמן זית, בזיליקום, מחצית מהצנוברים, שום, מלח ופלפל.
-
03.
מבשלים את הפסטה הטרייה במים רותחים עם כף מלח לפי הוראות יצרן ומסננים.
-
04.
מעבירים את תערובת הסלקים הטחונים למחבת ומוסיפים שמנת לבישול, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.
-
05.
מערבבים עד לספיגת הרוטב ומגישים עם צנוברים, פרוסות פרומעז ועלי בזיליקום.
הידעת?
אחד הדברים שהכי קשה לייצר בסעודה עם אורחים הוא אפקט וואוו אמיתי. הכוונה כמובן להגשת מנה שמוציאה מן האורחים קולות פליאה אותנטיים. אם אתם מחפשים רעיון למנה שעשויה לייצר לכם את אפקט הוואו המיוחל, יש לנו מועמד רציני בשבילכם. נתקלתם פעם ברוטב סגול לפסטה? בשביל זה אנחנו כאן! קבלו מתכון מעולה לפסטה טרייה ברוטב סלק מיוחד שיכניס לכם צבע לשולחן השבועות הקרוב ויגנוב את ההצגה. תתכוננו לראות הרבה חיוכים מופתעים סביב שולחן החג.