המרכיבים ל6 מנות:
- חבילת פסטה ארוכה
- תערובת גבינות (גבינת עמק מגוררת, קוטג' תנובה, גבינה לבנה תנובה, גבינה בולגרית 5% או גבינת חמד 5% פיראוס)
- 2 ביצים
- מעט מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
-
02.
מסננים את הספגטי מהמים.
-
03.
מחזירים את הספגטי לסיר, מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים במהירות.
-
04.
מוסיפים גבינות ומערבבים היטב.טיפ: אפשר להעשיר את הפסטה בפטריות מטוגנות במעט חמאה.
הכנת? כאן מדרגים