ספגטיני זוקיני ופטה עזים | השף הלבן

ספגטיני זוקיני ופטה עזים

כאן רצועות הזוקיני מתחרות בספגטיני וביחד עם הטעמים הנפלאים של הפטה הם יוצרים מנת פסטה רעננה ומלאת טעם

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטיני זוקיני ופטה עזים

המרכיבים ל 4:

  • 4 זוקיני חתוכים לרצועות דקיקות
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ פלפל צ’ילי אדום קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • ½ קוביית גבינת פטה עזים 16% שומן “פיראוס”, מפוררת
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות צנוברים, קלויים במחבת
  • חופן עלי נענע טריים
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטיני
  • 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    במקביל, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ורחבה על אש בינונית, ומטגנים את הזוקיני עם השום והצ’ילי במשך 4-3 דקות להזהבה. מתבלים בפלפל שחור (המליחות תגיע מהפטה).

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת ומערבבים תוך כדי בישול. מוסיפים את הפטה, הפטרוזיליה, הצנוברים והנענע ומערבבים שוב. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.