ספגטיני זוקיני ופטה עזים | השף הלבן

ספגטיני זוקיני ופטה עזים

כאן רצועות הזוקיני מתחרות בספגטיני וביחד עם הטעמים הנפלאים של הפטה הם יוצרים מנת פסטה רעננה ומלאת טעם

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטיני זוקיני ופטה עזים

המרכיבים ל4:

  • 4 זוקיני חתוכים לרצועות דקיקות
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ פלפל צ’ילי אדום קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • ½ קוביית גבינת פטה עזים 16% שומן “פיראוס”, מפוררת
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות צנוברים, קלויים במחבת
  • חופן עלי נענע טריים
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטיני
  • 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    במקביל, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ורחבה על אש בינונית, ומטגנים את הזוקיני עם השום והצ’ילי במשך 4-3 דקות להזהבה. מתבלים בפלפל שחור (המליחות תגיע מהפטה).

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת ומערבבים תוך כדי בישול. מוסיפים את הפטה, הפטרוזיליה, הצנוברים והנענע ומערבבים שוב. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)