ספגטיני זוקיני ופטה עזים
כאן רצועות הזוקיני מתחרות בספגטיני וביחד עם הטעמים הנפלאים של הפטה הם יוצרים מנת פסטה רעננה ומלאת טעם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 4 זוקיני חתוכים לרצועות דקיקות
- 2 שיני שום כתושות
- ½ פלפל צ’ילי אדום קצוץ
- פלפל שחור גרוס
- ½ קוביית גבינת פטה עזים 16% שומן “פיראוס”, מפוררת
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות צנוברים, קלויים במחבת
- חופן עלי נענע טריים
- 1 חבילה (500 גרם) ספגטיני
- 4 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
02.
במקביל, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ורחבה על אש בינונית, ומטגנים את הזוקיני עם השום והצ’ילי במשך 4-3 דקות להזהבה. מתבלים בפלפל שחור (המליחות תגיע מהפטה).
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת ומערבבים תוך כדי בישול. מוסיפים את הפטה, הפטרוזיליה, הצנוברים והנענע ומערבבים שוב. מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים